AROMATOUCH TEHNIKA

 

Je tehnika, pri kateri z nežnimi dotiki, potegi, gladenjem,  pomagamo eteričnim oljem, da maksimalno učinkujejo. Doterra olja so 100% čista terapevtska eterična olja, naravna, varna, čista in kakovostna. Lastnosti in učinki so neprecenljivi. Ena izmed mnogih izjemnih lastnosti je, da prodrejo skozi celično  membrano in tako uničijo bakterije in viruse. Aromatouch tehnika se lahko izvaja tako pri otrocih, kot pri starejših ljudeh.

Izvaja se v štirih fazah, z osmimi različnimi eteričnimi olji.

  1. FAZA: pomoč pri obvladovanju stresa

Balance je pomembna komponenta v 1.  fazi, zaradi svojih pomiritvenih značilnosti. Mešanica terapevtskih olj  pomirja živčni sistem in ga balansira.

Sivka ima edinstveno zmožnost pomiriti in sprostiti, zato ima ključno vlogo v fazi obvladovanja stresa. Tudi sivka pomirja živčni sistem.

  1. FAZA: podpora imunskemu sistemu

Melaleuca (čajevec) je že dolgo znana, kot odlična podpora imunskemu sistemu.

OnGuard igra pomembno vlogo v fazi podpore imunskemu sistemu. Esencialno olje divje pomaranče, združeno s klinčki, cimetom, evkaliptusom in rožmarinom, nudi lepo dišečo, naravno in učinkovito alternativo za stimulacijo in zaščito.

  1. FAZA: vnetje

Aromatouch mešanica združuje terapevtske koristi olj, ki so znana po tem, da pospešijo prekrvavitev in pomirijo prizadeto tkivo…

Deep Blue je pomirjujoča rešitev neprestanega nelagodja zaradi bolečin v mišicah in sklepih.

  1. FAZA: homeostaza

 Olje divje pomaranče je bistveno pri fazi homeostaze zaradi svoje zmožnosti dvigniti razpoloženje in poživiti čute. Poživi in uravnovesi sisteme telesa.

Poprova meta igra ključno vlogo v zadnji fazi Aromatouch tehnike, saj stimulira in poživlja telesne sisteme. Ko jo uporabljamo skupaj z divjo pomarančo, poveča absorbcijo olj skozi kožo, da lahko dobro prodrejo do tkiv in sistemov telesa.

Z Aromatouch tehniko, lažje obvladujemo stres, krepimo imunski sistem, zmanjšujemo vnetja in uravnovesimo sisteme v telesu.

 

(Skupno 213 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost